Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

Политика за личните данни

Политика за защита на личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и потребители  на тази интернет страница. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията на потребителите на сайта. Ако сте или станете клиент на LANDBOOK, собственост на БОНЕДЕКС ЕООД, можем да използваме Ваши лични данни и за допълнителни цели с Ваше съгласие (промоции, отстъпки и други).

Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат използвани за обработката и доставката на поръчките.

БОНЕДЕКС ЕООД стриктно спазва Закона за защита на личните данни в Република България.

Когато посещавате сайта, определена информация за вас, а именно интернет протокол адреса на вашия компютър, автоматично се разпознава от сървъра. Възможно е да използваме тази информация, за да съберем данни за това как се използват отделни части от нашия сайт. При такъв тип изследване не идентифицираме отделните потребители и не събираме т.нар. "cookies". Валидността на последните изтича с края на вашето посещение в сайта ни. Всъщност, възможно е използването на нашия сайт при активиране на функцията на вашия браузър за отказ на "cookies".

Сайтът Ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с Вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Вашето евентуално запитване или да Ви изпратим информация относно поръчка или запитване, които биха могли да представляват интерес за вас.

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица освен на описаните в закона случаи.

При получаване на съгласие от Ваша страна, можем да разкрием Вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Количка

Количката е празна.

Валути